diumenge, 27 de febrer del 2011

Inuyasha

Bueno, avui us presentem un dels Shonen més coneguts arreu del món, InuYasha.

InuYasha és un manga de la cèlebre autora (autora, sí, molta gent es confon) Rumiko Takahashi, de la qual és una de les seves obres més famoses, junt amb Ranma 1/2 i varis més.


La història tracta d'un semidimoni, "hanyo" en japonès, que amb una noia humana, la Kagome Higurashi i altres amics tenen aventures i lluiten contra monstres i varis derivats.


La història comença quan durant el període Sengoku de l'era Japonesa, un hanyo anomenat Inuyasha roba l'Esfera dels Quatre Esperits (Shikon no Tama) amb l'objectiu de convertir-se en un Yokai (dimoni) complet, però el seu pla és frustrat per una sacerdotessa anomenada Kikyo, que amb les seves últimes forces va disparar una fletxa sagrada, clavant-lo així a l'arbre Goshinboku, deixant-lo adormit i paralitzat durant cinquanta anys.

Després de 500 anys, a l'era actual de Japó, la Kagome Higurashi, una adolescent de 15 anys, és atrapada per un monstre l'esperit del qual estava segellat a dins del Pou Devoraossos del temple Shinto (on ella viu amb el seu avi) i és transportada a l'era Sengoku, on desperta i coneix a l'Inuyasha i tota la seva relació amb l'Esfera dels Quatre Esperits, així com la seva situació actual.

En un accident provocat per un corb i l'ajuda de la Kagome, la joia va ser destruida en milers de fragments, que van volar i després desaparèixer en vàries parts del territori. A causa d'això, l'Inuyasha i la Kagome han de recuperar els fragments de l'Esfera abans de que varis monstres malignes se n'apoderin i provoquin catàstrofes inmenses.

Durant el seu recorregut per aconseguir els Fragments, l'Inuyasha i la Kagome coneixen a vàries persones: Shippo, Miroku, Sango i Kirara, els quals per varis motius i situacions s'uneixen a la busca dels Fragments de la Shikon no Tama per evitar que en Naraku, principal antagonista, se n'apoderi.


Inuyasha




Kagome Higurashi




Shippo




Sango






Miroku






Kirara



Espero que us hagi agradat i us animeu a mirar-vos el còmic o la sèrie!!!



Idhunita 

1 comentari:

  1. es impresionant,inuyasha ho he vist un munt de vegades repetit pero mai hem canso.
    M'agradaria que fessin nous capituls!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina